Κωνσταντίνα Θωμοπούλου

Η Δρ Θωμοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Φοίτησε στο Κολλέγιο Αθηνών και αποφοίτησε με βαθμολογία 19,2. Έλαβε το Πτυχίο Ιατρικής από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Αφού ολοκλήρωσε το αγροτικό της και μετά από 2 χρόνια εκπαίδευσης στην Γενική Παθολογία (γενικό μέρος ειδικότητας) στην Ελλάδα, μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου υπηρέτησε σε θέση ειδικευόμενου ιατρού στην Παθολογική Ογκολογία στο τμήμα Γυναικολογικού καρκίνου και καρκίνου Μαστού στο Beatson Cancer Center και εν συνεχεία στην αιματολογία/ογκολογία στο νοσοκομείο Broomfield στο Middle Essex.

Στη συνέχεια, επέστρεψε στην Ελλάδα και ολοκλήρωσε την ειδικότητα Παθολογικής Ογκολογίας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου συμμετείχε τόσο σε κλινικές όσο και σε εργαστηριακές δραστηριότητες.

Το ενδιαφέρον της για την έρευνα του καρκίνου την οδήγησε σε μεταπτυχιακό δίπλωμα στον καρκίνο του Πνεύμονα από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2012) και αυτή τη στιγμή είναι υποψήφια Διδάκτωρ στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, με θέμα την ανοσο-ογκολογία και Καρκίνο Μαστού.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, κατόπιν πανευρωπαϊκών εξετάσεων, έλαβε τη πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα Παθολογικής Ογκολογίας (ESMO), ενώ τον Φεβρουάριο του 2020 απέκτησε το τίτλο ειδικότητας στη Παθολογική Ογκολογία, μετά την επιτυχή συμμετοχή στις αντίστοιχες εξετάσεις.

Από τον Απρίλιο του 2020, η Δρ Θωμοπούλου εντάχθηκε στην Ιατρική Ομάδα του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ και είναι επιμελήτρια στην 1η Παθολογική- Ογκολογική Κλινική.


Διευθύνσεις Ιατρείων

  • ΑΘΗΝΑ: Λεωφόρος Κατεχάκη 38 (300μ από Μετρό – Στάση Κατεχάκη).
  • ΜΑΡΟΥΣΙ: Σπύρου Λέκκα 11 – (200μ από ΗΣΑΠ – Στάση Μαρούσι).


Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Σταθερό τηλέφωνο: 2106983725
  • Κινητό τηλέφωνο: 6945947585
  • Email: oncology@drthomopoulou.gr
  • Ιστοσελίδα: www.drthomopoulou.gr